Hello, Izzati here ツ
D' Big Boss !

Hello , Assalamualaikum . I'm Amirah Izzati . The owner of this blog . Replace this with yours . Thank You :) .



Entries About Linkies Stuff


Scream!

Put your CBOX codes here!

Big Thanks!

Blogskin: Siti Nazirah
Tuto & Freebies: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   

Dinner Quasa'R !!

Assalamualaikum..
Hye 3x...Hehe

Ha,kali ney aku nak citer pasal dinner course aku..
Quasa'R tu ape??
Quasa'R tu singkatan daripada Quantitative Association...
Tu persatuan bawah course aku,so setiapprogram aku kene pergi,wajib!! Malas betul..
Dah la selalu buat program hari sabtu,penat tau tak...

Tapi dinner kali ney memang best..
Mase mula2 kitorang dapat tema,semua merungut sebab temanya formal..
Pakaian hari isnin,mana best..

Tapi bila dah attend sendiri dinner tu,memang best sangat..
Rupanya diorang set kan dewan tu macam restourant formal..
Ala,macam kat hotel2 tu..

Menu makanan nya Chicken Chop..huhu,bestkan???
Kitorang pun teruja gila...
Sebelum start makan kitorang diajar cara makan formal..
Dengan sudu,garpu,pisau bagai..pening jugak sebab banyak sangat adab nya...
Tapi best la...


Ney gambar2 kitorang dah lepas makan...hehe
 

Sebenarnya banyak lagi gambar,tapi lambat nak upload..
So aku gabungkan n ney la hasilnya...

Hope sem depan dinner best jugak..
Ok,nyte :)
ArIoUs (^_^)

Bz Time !!

Assalamualaikum..
Hye!! How are you guys?
Ha,baca blog aku ney kene senyum dulu..senyum itukan sedekah yang paling berharga tapi tak yah bayar...So,SMILE :)


Hem,quite long I did not post anything..cis,ayat BI tunggang-langgang..
Macam mana nak speaking depan orang?
Masalah dunia betul..
Hehe,ney lah masalah aku...
2 minggu lepas aku ade speaking test, tak tau la macam mana markah aku kan..
tergagap2 depan examiner..adoi,hancus
Harap2 nanti kalau yang betul2 punya  tak de lah gagap macam tu kan..

Ha,kali ney bukan nak cite pasal speaking test tu..
Tu cite tak best n agak lapuk..
Sekarang ney aku dalam minggu ke 13..dengan ini lagi 3 minggu aku akan berperang..
Bukan perang guna parang ke,pistol tu ke..
Ney perang dalam dewan peperiksaan..
Time ney lah nak buktikan ape yang aku belajar selama ney lekat kat otak ke tidak..

So,sekarang aku tengah bersungguh-sungguh untuk mengingat segala formula ke kaedah ke untuk persediaan berperang nanti..
Sebab tu dah lama aku tak update ape2..
Aku sibuk dengan test and quiz yang entah bila nak habis..
Dengan latihan yang berlambak2,tutorial, tu belum cite assingment...adoi -_-'


So,kepada semua doakan aku berjaya ye di medan peperangan nanti..
Hope semua berjalan lancar.. Amiin..

Ok lah ye guys.. Ha ney ade doa untuk korang nak nak ambik peperiksaan..
Ape2 lah peperiksaan,nak mintak kerja pun boleh baca doa ney..
In Sha Allah semuanya di mudahkan oleh Allah..

Ok,nyte2 all...
ArIoUs.. (^_^)



K-pop...

Assalamualaikum...
Ha,nmpak x tajuk tu???
Nampak x?? Nampak x???

Ingat aku minat ke??
Tak pun.. -_-
Sebenarnye aku buhsan tengok budak2 kat kolej aku tu..
Sikit2 korea..sikit2 korea..
Sekarang ney sibuk yang artis2 dari sana yang datang Malaysia..

Sibuk dengan running man la...
Samapi kan aktiviti2 kelab pun di ilhamkan dari cerita running man tu...
Adoii.... -_-'

Aku penah la jugak jengok2 tengok cerita korea..
Dengar lagu2 dye..
Aku hanya tertarik dengan 1 cerita ney je..
Tajuknye "It's okay daday girls" ..
Cerita ney pasal keluarga..sweet sangat..

Lagu pulak aku suka lagu  I need a girl from Taeyang...
Check it out..
video

Hehe..itu je aku nak kongsi..
ArIoUs(^_^)